Bloggen.. Dat doe ik erg graag. Het is voor mij een hobby maar ook iets waar ik trots op ben. Toen ik begon met adorabledreaming deed ik dat om mij niet zo alleen te voelen want ik voelde me die tijd dat ik begon erg vaak alleen. Ik ben nog steeds blij dat ik ben begonnen toen met adorabledreaming want daardoor ben ik echt van bloggen gaan houden.. Eigenlijk kan ik niet meer zonder bloggen maar toch heb ik een hele tijd niks geblogt. Heel jammer want het was voor mij echt een passie. Het kwam door school en ook wel een beetje door mij zelf dat ik niet meer blogde. Ik had geen tijd, geen inspiratie en ook geen zin meer. Maar een maand geleden in december dus dacht ik weer aan het beginnen van een eigen blog. Een nieuwe..? Nee ik wilde het liefste verder gaan aan adorabledreaming. Toen ik probeerde in te loggen lukt het dus niet en kwam er in beeld dat het account was verwijderd... :o Ik schrok mij kapot. Ik dacht hoe kan dat nou fu*k zooi! Ik was echt woest op blogger dat al mijn posten, mijn layout, alle lieve reacties waren verwijderd.. 

Later die maand bedacht ik waarom begin ik nou niet een nieuwe blog op weebly. Ik hoorde er goeie dingen over en het is een soort van site wat je kan maken. Ik maakte op 29 december een nieuwe blog aan en Worst romance was born. ;) 

En dit is dus mijn eerste post.. Allereerst er moet nog wat gebeuren aan de site/blog het is nog niet klaar. Maar toch ben ik blij met het wat saaie layout. Saai kan toch wel mooi zijn. :) Ik ga op worst romance dingen posten die ik zelf erg leuk vind en die jullie waarschijnlijk ook leuk vinden! 

Love, liselotte.
1/14/2013 02:34:24 am

Bedankt voor het leuke berichtje op mijn blog,
Jou blog ziet er erg leuk uit!
liefs Gea

www.glamview.blogspot.com

Reply
1/15/2013 03:46:27 am

Welcome back! Ik ken weebly niet, maar ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

Reply
1/15/2013 03:58:45 am

Heel veel succes met je nieuwe blog, ik volgde je al op adorabledreaming. wat rot zeg.

Reply
1/17/2013 04:02:10 am

Welkom terug! :D Ik ken weebly zelf eerlijk gezecht niet, maar het klinkt wel goed. :) ik ben benieuwd wat voor artikelen je weer gaat schrijven!

Liefs!

ReplyLeave a Reply.